Om oss

”Idén bakom Rexor kan sammanfattas med fyra ord: för konsulter – av konsulter.”

Stefan Widén, VD, entreprenör

Nyhetsarkiv

Rexor håller föredrag på Forum4iT

”Vi kom fram till att inget system löste våra problem.”
Så beskriver Jonas Eborn, CFO på Modelon AB, resultatet av den första genomlysning av affärssystem som konsultföretaget gjorde 2013.
    

LÄS MER

Rexor växer rekryterar Dahn Nilsson

Affärssystemet för konsulter rekryterar Dahn Nilsson, som har en doktorsexamen i fysik. Bland hans tidigare anställningar kan nämnas utvecklingsingenjör på Max Lab i Lund, gästprofessor på University of Illinois samt utvecklare på XOR och Visma. Nu har Dahn återvänt till Rexorfamiljen och vad han upplever som branschens mest spännande system. Vi välkomnar honom i gänget.

LÄS MER

Rexor på Sundbomdagen 2017

Anmäl dig till Sundbomdagen och lyssna till Rexors föredrag ”affärssystemet för konsulter”.

LÄS MER

Max Persson ny projektledare hos Rexor

Rexor forsätter att växa, senast med Max Persson som är en erfaren projektledare med stor erfarenhet av it-system från många olika branscher och med lång erfarenhet inom redovisning.

Max har arbetat mycket med integrationer mellan olika IT-system, t.ex. datalager, affärssystem, lönesystem, faktureringssystem, produktionssystem och synkronisering av databaser för mobila användare. Max har också goda programmeringskunskaper i SQL Server, JavaScript, C#.

LÄS MER

Rexor integreras med Silverbucket resursplanering

Silverbucket Oy och Rexor AB har enats om ett samarbete avseende försäljning av Silverbuckets resursplaneringssystem i Sverige. Rexor levererar Silverbucket SaaS service tillsammans med sitt eget affärssystem för konsulter. Produkterna är integrerade med varandra för att erbjuda en heltäckande operativ lösning för konsultorganisationer.

LÄS MER

Sven Hattenhauer är ny säljchef på Rexor

Cirkeln sluts när Sven Hattenhauer börjar som säljchef på Rexor. Han har tidigare jobbat på både XOR och Visma tillsammans med Rexors vd Stefan Widén. Sven har ca 25 års erfarenhet från IT- och mjukvaruindustrin både som säljchef, konsult till tid- och projektintensiva företag och som vd (för konsultbolag).

LÄS MER

Ekonomi och Företag i Kista 12-13 oktober

Är du intresserad av affärssystem skall du komma till Rexors monter på Ekonomi och Företag i Kista 12-13 oktober. Vi kommer att visa och demonstrera vårt nya och svenskutvecklade system för konsulter och advokater (eller för alla tid- och projektintensiva företag). Nya Rexor bygger på en högre grad av automatisering, nya smarta funktioner, genomtänkt användargränssnitt och fungerar dessutom på alla sorters enheter.

LÄS MER

Liman & Partners växlar upp till nya generationen Rexor/Saturnus

Advokatbyrån Liman & Partners grundades 1988 och är en byrå med särskild inriktning på affärsjuridik, entreprenadrätt samt fastighetsrätt och har varit kund hos Saturnus Advokatsystem sedan 1999.

LÄS MER

Rexor Väst har flyttat till Lindholmen i Göteborg

Lindholmen Science Park och Chalmers Innovation är de absolut konsult-tätaste områdena i västra Sverige. Det är dessutom en internationell samverkansmiljö för forskning, innovation och utbildning inom transport, ICT och media. Idag arbetar, studerar, forskar eller bor här över 21 000 personer.

Det är väldigt stimulerande att finnas mitt i detta spännande kluster av företag, utbildning och ingenjörer, säger Ralph Nordling som är ansvarig på Göteborgskontoret.

LÄS MER

Rexor ställer ut på Projektverktygsdagen 27 maj i Stockholm

Rexor hjälper till att reda ut begreppen på Projektverktygsdagens årliga event för projektledare i alla branscher. Eventets syfte är att visa på framgångsmodeller för projekt och vikten av att välja rätt metod, modell och verktyg för uppgiften.

LÄS MER

Rosengrens advokatbyrå valde Rexor/Saturnus till sin verksamhet

Rosengrens Advokatbyrå har 40 anställda, varav flertalet är jurister. Byråns fokus är affärsjuridik och de har kontor i Göteborg, Borås och Varberg.
 
Under 2015 har Rosengrens drivit en intern process med målet att finna ett advokatsystem som motsvarar byråns krav på effektivitet, tillgänglighet och användarvänlighet. Det har också varit viktigt att jobba smartare, både i form av sparad tid och att skapa en ökad tydlighet i det som görs på byrån.

LÄS MER

Boka in den 3 maj redan nu för Forum Affärssystem & HR 2016 i Göteborg

Träffa Rexor och andra ledande leverantörer på Sveriges populäraste konferens och utställning av affärs-, lön-, tid- och HR-system. 

Vi kommer att finnas i monter B5:6. Klockan 11.00 håller vd Stefan Widén ett föredrag med rubriken ”För konsulter, av konsulter – en presentation av affärssystemet Rexor”.  Är du intresserad har vi tillgång till ett begränsat antal rabatterade biljetter. Först till kvarn gäller.

LÄS MER

Rexor visar affärssystemet för konsulter på Sundbomdagen i Stockholm

Den 14 mars deltar Rexor på Sundbomdagen som är en dag med fokus på tid- och projektintensiva företag.  Du får chansen att uppleva det senaste inom affärssystem, styrning och processer. Tillsammans med företag som Deltek, Unit4, Visma, Xledger kommer Rexor att vara med och presentera lösningar och framtidsplaner.

LÄS MER

Lindahl goes mobile

Lindahl är Sveriges tredje störta advokatbyrå och har som en av de första byråerna i landet implementerat ett mobilt gränssnitt till sitt advokatsystem.

Som advokat är man ofta på språng och arbetar från flera ställen, t.ex. hemifrån, i rätten, sommarhuset, flygplatsen vilket gör att det går en hel del tid mellan utfört arbete och tidrapportering.

LÄS MER

Hurtig & Partners bryter ny is med Rexor/Saturnus

Hurtig & Partners är en advokatbyrå som företrädesvis arbetar med brottmål. De har ett tjugotal anställda och finns i Göteborg, Stockholm, Borås och Uddevalla.

De vill kunna registrera tid via mobil eller surfplatta samt få ökad tillgång till information och dokument som rör deras ärenden. Ett annat önskemål är att införa ett system som har integrering mellan fakturering och reskontra.

LÄS MER

Sweger advokatbyrå väljer Rexor/Saturnus

Sweger har valt Rexor/Saturnus som leverantör av deras advokatsystem. Avtalet är ett resultat av en noggrann upphandling där man bl.a. bedömde förmåga till helhetslösning, flexibilitet och kunnig partner.

Sweger advokatbyrå arbetar med familjerätt, internationell privat- och familjerätt, brottmål och socialrätt. Samtliga anställda är kvinnor.

LÄS MER

Rexor Affärssystem och Canon samarbetar inom informationshantering

Rexor gör det möjligt för konsulter att lägga mindre tid på administration tack vare en högre grad av automatisering, smarta funktioner, genomtänkt design och mobil funktionalitet.

Nu är det också integrerat med Canon ABs dokumentsystem Therefore™ som ger elektronisk åtkomst till information och dokument. Det innebär att anställda kan importera och integrera, dela och jämföra, lagra och hämta, samt distribuera och skriva ut.

LÄS MER