Nyhetsarkiv

Rexor Affärssystem och Canon samarbetar inom informationshantering

Rexor gör det möjligt för konsulter att lägga mindre tid på administration tack vare en högre grad av automatisering, smarta funktioner, genomtänkt design och mobil funktionalitet.

Nu är det också integrerat med Canon ABs dokumentsystem Therefore™ som ger elektronisk åtkomst till information och dokument. Det innebär att anställda kan importera och integrera, dela och jämföra, lagra och hämta, samt distribuera och skriva ut.

Information är livsnerven i de flesta företags verksamhet och vi lägger i genomsnitt fyra timmar per vecka på att söka efter information, säger Homan Elfström som är konsultchef på Canon Svenska AB.

Med Therefore minskar problemet. Användaren kommer igång direkt och slipper de barnsjukdomar som ofta är förknippade med nya system. En annan fördel är användarvänligheten. Alla som använder Windows eller Apple känner igen sig meddetsamma.

Therefore är ett standardsystem med stora möjligheter till skräddarsydda lösningar. En annan stor fördel är närheten till support. Canon har 26 Business Centers över hela Sverige.

Canons mål är att hjälpa företagare att arbeta smartare med dokument och information. Det sker genom att ta hänsyn till hur vi människor beter oss.
 – Vi kallar denna filosofi dokumentism, avslutar Homan Elfström.
  
Förenklad informationshantering och direkt åtkomst till ett högklassigt elektroniskt arkivskåp är två av många fördelar i kopplingen mellan Rexor Affärssystem och Therefore.

– Mycket glädjande. Samarbetet med Canons dokumentsystem Therefore™ ligger helt i linje med vår strävan att samarbeta med marknadens främsta aktörer, säger Stefan Widén, vd på Rexor.
  
– Nu får alla på projektledare, konsulter, ekonomichefer och andra direkt åtkomst till den information som varje individ behöver, på ett effektivt, ekonomiskt och säkert sätt, fortsätter Stefan.

Rexor har idag färdiga kopplingar för tolkningar av leverantörsfakturor, Skanning av leverantörsfakturor, E-faktura/EDI, Utskrift av kundfakturor och nu även Dokumenthantering.

Kort om Canon
I mer än 70 år har Canon levererat den senaste bildtekniken till kunder över hela världen. Bland produkterna finnskameror, videokameror, skrivare och skannrar. Canon är en världens fem främsta patentinnehavare. Mer information om Canon finns här. 

http://www.canon.se/for_work/solutions/solutions/office_software/therefore/copy_of_index.aspx