Nyhetsarkiv

Hurtig & Partners bryter ny is med Rexor/Saturnus

Hurtig & Partners är en advokatbyrå som företrädesvis arbetar med brottmål. De har ett tjugotal anställda och finns i Göteborg, Stockholm, Borås och Uddevalla.

De vill kunna registrera tid via mobil eller surfplatta samt få ökad tillgång till information och dokument som rör deras ärenden. Ett annat önskemål är att införa ett system som har integrering mellan fakturering och reskontra.

– Målet är att effektivisera administrationen i två steg, först skall vi använda Rexors/Saturnus moduler för tid, projekt, fakturering och kundreskontra. I nästa steg kopplar vi på de specifika funktioner för advokater som samarbetet mellan Rexor och Saturnus advokatsystem ger, vilket innebär att administrationen effektiviseras ytterligare. Vi överväger också att använda Rexor/Saturnus när det gäller ekonomi och elektronisk fakturahantering, säger Anna Hagelin, ekonomiansvarig på Hurtig & Partners. 

– Saturnus Advokatsystem har funnits på marknaden sedan 1992 och har ett 100-tal advokatbyråer på kundlistan. Just nu gör vi den största förändringen i vår historia; ny ”motor” i form av Rexor som innebär mer automatisering, smarta funktioner, genomtänkt design och mobil funktionalitet, säger Patric Fält på Saturnus advokatsystem.

Rexor är ett nytt, svenskutvecklat affärssystem och byggt med inriktning på företag som har tid i olika former som en del av sin huvudsakliga leverans, t.ex. it-konsulter, reklambyråer, arkitekter, tekniska konsulter med flera.

Genom vårt OEM-avtal med Saturnus advokatsystem får vi tillgång till en unik kompetens kring de specifika funktioner som en modern advokatbyrå kräver idag. Samtidigt får Saturnus advokatsystem tillgång till marknadens modernaste plattform för att hantera tid och ärende säger Stefan Widén VD Rexor AB.