Nyhetsarkiv

Många nya kunder och full fart med uppgraderingar till Rexor 2

Mer än hälften av Rexorgruppens kunder är nu i gång med generation 2 av affärssystemet för konsulter. En av dessa är WERKS Advokater i Göteborg.

– Dessutom pågår flera uppgraderingsprojekt samt installationer hos nya kunder, säger Stefan Widén, vd för Rexor.

Återkopplingen på den nya generationen av systemet är mycket positiv.

– Rexor 2 uppfattas som ett smidigt och intuitivt affärssystem. Något som våra kunder särskilt uppskattar är att Rexor 2 fungerar lika bra med Mac som med PC. Givetvis kan systemet användas med de vanligaste webbläsarna: Chrome, Edge, Safari och Firefox.

WERKS Advokater finns i Göteborg och arbetar med affärsjuridik. I oktober drog WERKS och Ralph Nordling på Rexors Göteborgskontor i gång en uppgradering från dåvarande molnversion av systemet.

I projektet ingick dels planerade genomgångar av det nya systemet tillsammans med WERKS ekonomipersonal, dels stöd till advokatbyråns övriga medarbetare i samband med att den nya generationen av Rexor/Saturnus drogs igång.

– Det har varit en snabb och smidig resa. Systemet stängdes några timmar en förmiddag och efter lunch kunde alla hos oss arbeta som vanligt igen. En stor fördel med systemet är snabbheten. Vi uppskattar även de förbättringar som är gjorda inom fakturering och tidredovisning, säger Camilla Andersson, kontorschef på WERKS Advokater.

I samband med uppgraderingarna får Rexors support ofta frågor som gäller överföring av data från version 1.5 till 2.

– All data följer med till Rexor 2. Det nya som möter kunden är gränssnitt och funktioner, vilket inte påverkar flytten av data, säger Christer Persson, utvecklingschef på Rexor.

Målet är att samtliga kunder som använder Rexor/Saturnus i molnet ska ha uppgraderat till generation 2 våren 2021.