Nyhetsarkiv

Han är i fokus på användardagen – anmälan öppnar den 12 april

Hubert – din smarta hjälpreda. Det är temat för Rexorgruppens användardag i Malmö den 24 maj. Under en intensiv och matnyttig dag får du ny kunskap och inspiration – allt med syftet att frigöra ännu mer tid till det som betalar fakturorna.

På Elite Plaza Hotel i Malmö city möter du konsulter, utvecklare och andra nyckelpersoner från Rexor och systersystemet Saturnus Advokatsystem. 

En nyhet för i år är en extern talare med aktuella insikter och intressanta åsikter.

– Upphandlings- och analysföretaget Herbert Nathan är på plats och
ger oss sin syn på framtiden, säger Stefan Widén, vd för Rexorgruppen.

Tjänstvillig robot

Samtliga seminarier under användardagen är kostnadsfria för deltagarna. Dessutom ingår lunch och fika. 

– Det kommer även att finnas möjlighet till mingel med bubbel och tilltugg efter dagen, liksom övernattning för dem som så önskar.

Men vem är Hubert? Han är Rexors och Saturnus inbyggda och tjänstvilliga robot. 

– Hubert förenklar användarnas vardag genom att ta hand om tråkigt och tidsödande rutinarbete, säger Daniel Görtz, utvecklare på Rexor.

Rent konkret innebär det att Hubert talar om vad du behöver göra, berättar när en uppgift är klar och påminner om du råkar glömma något. 

– Och givetvis håller han dig uppdaterad via sms eller e-post.

Inte bara Hubert

Hubert har huvudrollen på användardagen, men han är långt ifrån ensam. 

– Vi kommer tillsammans att täcka in det mesta som gäller Rexor och Saturnus ur användarens perspektiv, säger Daniel Görtz.

Bland övriga programpunkter i Malmö kan nämnas det kommande betalningsformatet P27, Rexor och säkerhet, användning och funktioner i mobilen samt effektivisering av tidregistreringsvyn. Dessutom går vi igenom nya funktioner, såsom att logga in via Microsoft 365 och att bifoga externa bilagor till fakturor. 

– Boka in den 24 maj i kalendern. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa andra användare, lära mer om Rexor och Saturnus samt ge mig och kollegerna återkoppling på vad som är bra och vad vi behöver vässa, säger Stefan Widén.

Komplett program med anmälan kommer den 12 april.