Affärssystem

”Det är stimulerande att vara konsult, men också krävande. Allt som kan underlätta min vardag välkomnas.”

Sagt av it-konsult i Malmö

oppet-system.jpg

Öppet system

Dubbelarbete. Inaktuella uppgifter. Informationsmissar. Det blir ofta resultatet när kommunikationen mellan olika it-system inte fungerar. Utmaningen ligger i att få alla lösningar som ditt företag använder att utbyta information på ett effektivt sätt – oavsett om det gäller CRM, löner, inköp, statistik, resursplanering eller Business Intelligence.

Maximal öppenhet. Det är Rexors ledstjärna. Systemets externa regelverk (API) är stringent, standardiserat och skapat på 2010-talet. Därmed är det enkelt att koppla ihop Rexor med andra it-lösningar.  
    
Och det är inget krav att någon av våra samarbetspartners ska göra jobbet. Vill du hellre anlita en annan it-kontakt eller en systemkunnig medarbetare går det utmärkt.
    

Utvalda samarbetspartners

Ditt företag kan även välja att dra nytta av Rexors färdiga kopplingar. Bland våra utvalda samarbetspartners kan nämnas Eurocard, Canon, EVRY och OptoSweden.
    
Självklart används Rexors API när affärssystemet för konsulter kopplas ihop med andra system. På så sätt är du säker på att utvecklingen av Rexors regelverk ligger i frontlinjen.

Tre fördelar med Rexor

1. Öppet system.
2. Modern och standardiserad teknik.
3. Väldokumenterat regelverk (API).