Affärssystem

”Ingen köper en tio år gammal bil till nypris, men att investera i molntjänster som bygger på gammal teknik är däremot skrämmande vanligt.”

Martin Wallström, Computer Sweden

Affarssystem_bild 1.jpg

Omvärld i förändring

Kunskapsrevolutionen sveper fram. Resultatet är att företag som producerar och förmedlar kunskap har blivit allt viktigare i arbetet med att stärka Sveriges konkurrenskraft. Här kommer Rexor in i bilden.

IT-konsulter. Teknikproffs. Revisorer. Arkitekter. Advokater. VVS-konsulter. Konstruktörer. Kommunikatörer. Managementkonsulter. Listan över företag som säljer kunskap kan göras lång.

En stor utmaning för konsultföretag ligger i att många affärssystem är framtagna för att passa de flesta verksamheter. Resultatet är ofta att de inte passar någon riktigt bra. 

En annan utmaning är att många system på marknaden har mellan tio och tjugofem år på nacken – med allt vad det innebär av ålderdomliga gränssnitt och ansträngda databaser. 
 

Dator, mobil och surfplatta

Med Rexor är det annorlunda. Systemet är byggt med spetsteknik och utvecklat på 2010-talet. Det innebär bland annat snabb och effektiv informationshantering via dator, mobiltelefon, surfplatta eller annan mobil utrustning. 

Och kanske viktigast av allt: Rexor är framtaget för konsulter – av konsulter. Specialisterna bakom systemet har lång erfarenhet av, och djup kunskap om, de behov och önskemål som finns hos individer och företag som producerar och säljer kunskap. 

På så sätt kan du och dina kollegor lägga mindre tid på administration och mer tid på att producera kunskap. Det är goda nyheter för ditt företag – och för kunskapslandet Sverige. 

Välkommen till affärssystemet för konsulter!