Om oss

”Idén bakom Rexor kan sammanfattas med fyra ord: för konsulter – av konsulter.”

Stefan Widén, entreprenör

detta_ar_rexor.jpg

Detta är Rexor

Rexor gör det möjligt för konsulter att lägga mindre tid på administration och mer tid på att producera och förmedla kunskap. Affärssystemet står för automatisering, smarta funktioner, genomtänkt design och mobil funktionalitet. 

Rexor hanterar på ett heltäckande och smidigt sätt företagets ekonomi, projekt, tid, medarbetare, kunder och samarbetspartners. Systemet är skapat i Sverige med spetsteknik – speciellt för konsulter. Bakom Rexor står samma grupp eldsjälar som tog fram XOR Compact och XOR Control. 

Affärsidé

Rexor är ett innovativt, kraftfullt och användarvänligt affärssystem som förenklar och effektiviserar hantering av tid, projekt och ekonomi för konsultföretag i Norden. Systemet bygger på ny teknik, lång erfarenhet och djup branschkunskap.

Mission (varför Rexor finns till)

Rexor använder ny teknik och smarta lösningar för att effektivisera konsultföretags administration och förenkla för användarna. På så sätt frigör medarbetarna energi och kreativitet till kärnverksamheten, vilket bidrar till att öka företagens konkurrenskraft.

Vision

Rexor ska vara, och uppfattas som, kunskaps- och marknadsledare i Norden när det gäller affärssystem som riktar sig till konsultföretag.