Om oss

”Idén bakom Rexor kan sammanfattas med fyra ord: för konsulter – av konsulter.”

Stefan Widén, entreprenör

Om-oss-bild-4.jpg

Saturnus Advokatsystem

Jävskontroll. Fristhantering. Motpartshantering. Okända begrepp i de flesta it-system. Men inte i Saturnus Advokatsystem. Men vad har ett advokatsystem med affärssystemet för konsulter att göra? En hel del. Faktum är att Rexor är ”motorn” i Nya Saturnus. 

Redan 1992 insåg några pionjärer att advokatbyråers it-behov inte är som andras. Några år senare lanserades Saturnus Advokatsystem. Idag har Saturnus ett 100-tal advokatbyråer på kundlistan – från de allra största i landet till kontor med en handfull advokater. 

Saturnus Advokatsystem är utvecklat i nära samarbete med advokatbyråer. Systemets medarbetare har mer än tjugo års erfarenhet av vad som är viktigt för jurister, ekonomichefer, ekonomer och IT-chefer på advokatbyråer. 

Just nu pågår den största förändringen i Saturnus historia: resan mot den nya tidens advokatsystem. Här kommer affärssystemet för konsulter in i bilden. Genom att kombinera kunskapen om, och erfarenheten av, advokaters it-behov med Rexors spetsteknik skapar vi tillsammans Nya Saturnus

Rexor är byggt för att kunna fungera som ”motor” även i andra it-system. Låter det intressant? Kontakta oss, så berättar vi mer om vårt OEM-avtal.