Affärssystem

”Ingen köper en tio år gammal bil till nypris, men att investera i molntjänster som bygger på gammal teknik är däremot skrämmande vanligt.”

Martin Wallström, Computer Sweden

tmp.png

Byggt med spetsteknik

Globaliseringen, ny teknik och mobila arbetssätt har för alltid förändrat hur kunskapsföretag arbetar. Trots det tuffar de flesta affärssystem på som om ingenting har hänt. 

Ett stort antal system på marknaden har mellan tio och tjugofem år på nacken – med allt vad det innebär av tröghet, ålderdomliga gränssnitt och ansträngda databaser. 

Det vanligaste sättet att försöka dölja bristerna i ett åldrande affärssystem är att ”sminka” det med hjälp av en koppling till nätet. Eller för att citera tidningen Computer Sweden: ”Ingen köper en tio år gammal bil till nypris, men att investera i molntjänster som bygger på gammal teknik är däremot skrämmande vanligt.” 

Men nu finns det en framtidssäker lösning för alla kunskapsföretag som vill stärka sin konkurrenskraft.
 

Made in Sweden på 2010-talet

Rexor är ett nyutvecklat affärssystem som bygger på spetsteknik. Det innebär bland annat att Rexor är skapat från grunden för effektiv informationshantering; via dator, mobiltelefon, surfplatta eller annan mobil utrustning. 
    
Rexor är byggt för maximal överblick, vilket märks redan på startsidan. Det är smidigt att få automatiska rapporter, se värdet av fakturerad och upparbetad tid samt få kontroll över företagets kostnader. Den grafiska formen står för tydlighet och intuitiva navigeringsflöden – något som gör systemet enkelt att använda. Och kanske bäst av allt: Rexor bär inte med sig något gammalt bagage.