Nyhetsarkiv

Nu kommer Rexor 2 – snabbare och vassare

Alla funktioner tillgängliga på alla skärmar. Stöd för de vanligaste webbläsarna. Betydligt snabbare system – med flera vässade funktioner. Den andra generationen av Rexor släpps i april 2020, men redan nu pågår installationer hos fem kunder.

Till stora delar är det ett nytt system som lanseras i vår: generation två av molnbaserade Rexor. 

– Vi har tagit till oss både ris och ros från kunderna om version 1.5. Resultatet är ett snabbt, smart och användarvänligt system för den nya tidens konsultföretag, säger Stefan Widén, vd på Rexor.

Rexor 2 är skapat efter principen Mobile First. Det innebär att gränssnittet är responsivt.

– Systemet känner efter om du använder PC, Mac, surfplatta eller mobil och presenterar direkt informationen på bästa sätt – såväl när det gäller läsbarhet som användarupplevelsen i stort.

Chrome, Edge, Safari och Firefox

Rexor 2 har ett tydligt fokus på säkerhet, med bland annat tvåfaktorsautentisering. Dessutom finns nya kopplingar. 

– Syna har automatisk hämtning av kunduppgifter, och Microsoft Power BI ger möjlighet att visualisera, vända och vrida på data från Rexors databas. Vi bygger ständigt ut vårt ekosystem av effektiva kopplingar till andra fullblodsproffs.

Rexor 2 fungerar med Chrome, Edge, Safari och Firefox. 

– Vi har tagit bort Silverlight, vilket gör systemet betydligt snabbare än i dag. Tidregistrering, fakturering, bokföringsmoduler och flera andra funktioner har också fått en grundlig översyn, säger Christer Persson, utvecklingschef på Rexor.

Installationer och uppgradering

Fem installationsprojekt pågår hos nya kunder. 

– Dessutom kommer några av våra befintliga kunder att uppgraderas under våren. Det är viktigt för oss att få återkoppling från både nya och gamla kunder på hur Rexor 2 upplevs av användarna, säger Stefan Widén.

I vecka 22 ger sig Rexor ut på Roadshow med besök i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

– Vi kommer att träffa befintliga kunder för frågor, planering och specifika behov inför uppgradering till den nya versionen.