Nyhetsarkiv

Digitalt, distans – och Rexor 2

Möten och demonstrationer via Skype och Teams. Supporten öppen som vanligt. Start för digitala lunchmöten för intresserade företag. Så ser läget ut hos Rexor under pandemin. Dessutom kan befintliga kunder få en webbdemo av den andra molngenerationen av affärssystemet för konsulter.

Just nu håller människor över hela världen avståndet till varandra. Med det innebär inte att kontakterna behöver minska.

– Vår lösning är att bli ännu mer digitala i samarbetet med kunderna – något som underlättas avsevärt av att Rexor är ett molnsystem, säger Stefan Widén, vd.

Kontakterna sker på flera sätt.

– Sedan i mitten av mars har vår användning av Skype och Teams ökat kraftigt. Visst är det trevligare att ses mellan fyra ögon, men både vi själva och kunderna har snabbt hittat formerna för fruktbara distanskontakter.

Digitala lunchmöten för intresserade

Snart går Rexor i gång med digitala lunchmöten. De riktar sig till företag som är intresserade av systemet.

– Dessa lunchmöten ersätter den planerade roadshowen. Vår representant finns i Malmö och gästen är på annan plats. Kommunikationen sker via Skype eller Teams.

Rexor står för lunchen. Mer information kommer inom kort.

Rexor 2 redo för kunderna

Alla funktioner tillgängliga på alla skärmar. Stöd för de vanligaste webbläsarna. Betydligt snabbare system. Rexor 2 innebär flera fördelar för användaren.

– Till stora delar är det ett nytt system som vi presenterar: generation två av molnbaserade Rexor, säger Stefan Widén.

Introduktionen av Rexor 2 inleds med att intresserade kunder bokar in en snabbdemo via nätet. Den tar 15–20 minuter. Nästa steg är att under tre veckor använda Rexor 2 i en körbar demomiljö.

– Vi vet att många användare vill ta del av ny design och vässade funktioner på egen hand och i egen takt. Det är ett utmärkt sätt att lära känna Rexor 2, utan att det egna testandet och klickandet påverkar företagets faktiska siffror och flöden, säger Henrik Brinkhagen, leveransansvarig hos Rexor.

Kontakta gärna henrik.brinkhagen@rexor.se för mer information.

Till sist. Låt oss tillsammans bidra till att hjulen i samhället fortsätter att snurra. Sverige är ett av världens mest digitaliserade länder – och det går att åstadkomma mycket med mobiler, Skype, datorer, surfplattor och videokonferenser.

Med vänlig hälsning

Stefan Widén
VD, Rexor AB