Nyhetsarkiv

Webinarserie med nya funktioner och tips – en av flera nyheter 2021

Hur använder ditt företag Rexor på ett smart och smidigt sätt tillsammans med analysfunktionen, Microsoft BI, EDI-fakturor och Eurocard? Det får du och alla andra kunder svar på i Rexors webinarserie, som drar i gång 2021.

Allt fler kunder vill ha tips och råd om hur Rexor kan bidra till att effektivisera och digitalisera konsultföretagets administration.

– Vi ser en kraftigt ökad efterfrågan på affärssystemet för konsulter. webinarserien är ett sätt att tillgodose kundernas önskemål och behov, säger Stefan Widén, vd på Rexor.

2020-12-17_4a1f9271-3e6b-4ea5-86ea-09956603f326.png

Startskottet webinarserien går under första kvartalet 2021, Under nästa år presenterar Rexor även nyheter i själva systemet.  

– Några exempel som presenteras under Q1 är funktionerna representation, delad fakturering, nytt tidattestflöde per resurs, skapa projekttransaktion från verifikat samt ett antal nya och förbättrade rapporter. Givetvis kommer vi att kommunicera även dessa funktioner och fördelar i webinarserien.

Vad är mer på gång nästa år?

– Vi siktar på att genomföra ett användarmöte under hösten. Dessutom deltar Rexor på Forum 4IT i november. Sedan växlar vi upp ytterligare när det gäller försäljning och support, säger Stefan Widén.