Nyhetsarkiv

Sweger advokatbyrå väljer Rexor/Saturnus

Sweger har valt Rexor/Saturnus som leverantör av deras advokatsystem. Avtalet är ett resultat av en noggrann upphandling där man bl.a. bedömde förmåga till helhetslösning, flexibilitet och kunnig partner.

Sweger advokatbyrå arbetar med familjerätt, internationell privat- och familjerätt, brottmål och socialrätt. Samtliga anställda är kvinnor.

– Det är medvetet val. Vi är ett glatt gäng som arbetar bra ihop. Advokatyrket är mansdominerat och vi bryter ny mark, säger Iris.

– För oss är handlar ett bra advokatsystem om en investering i personalvård. Ett bra system skall minska både arbetsbelastning och stress. Nu kan vi tidrapportera, fakturera och ha koll på våra kostnader utan att hoppa mellan olika program, säger Iris Lågvall som är ekonomiansvarig på Advokatfirman Sweger i Stockholm. 

Swegers jurister är ofta på resande fot och de arbetar en det hel utanför kontoret. Därför är det viktigt att systemet kan användas ”i farten”, vilket är en av fördelarna med Rexor/Saturnus.

Med nya Rexor/Saturnus kan man tidrapportera, registrera tid/utlägg, bearbeta ärendeinformation samt komma åt rapporter, kontakter och klientregister via mobiltelefon eller surfplatta. I kombination med Rexor/Saturnus ”molnlösning” kan man arbeta var man vill – på kontoret, hemma, i sommarstugan, på hotellrummet eller på flyget.

På bara några månader har vi fått sju nya advokatkunder genom vårt samarbete med Saturnus advokatsystem, säger Stefan Widén som är vd på Rexor.

Det har gått över förväntan och enligt Stefan beror det dels på att man har lyssnat av vad advokater verkligen vill ha för tjänster och dels att Rexor har kunnat ta del av Saturnus långa erfarenhet att arbeta med advokater.

Rexor har ett OEM avtal med Saturnus Advokatsystem och är ”motorn” i deras nya och uppgraderade programvara. Saturnus har funnits sedan 1992 och har ett 100-tal advokatbyråer på kundlistan.