Nyhetsarkiv

Rexor integreras med Silverbucket resursplanering

Silverbucket Oy och Rexor AB har enats om ett samarbete avseende försäljning av Silverbuckets resursplaneringssystem i Sverige. Rexor levererar Silverbucket SaaS service tillsammans med sitt eget affärssystem för konsulter. Produkterna är integrerade med varandra för att erbjuda en heltäckande operativ lösning för konsultorganisationer.

”Samarbetet med Rexor stärker ytterligare vår närvaro i Sverige. Kombinationen av Silverbucket och Rexor är en utmärkt samverkan för konsultorganisationer. Tillsammans erbjuder produkterna en perfekt lösning för planering, tidredovisning, administration och uppföljning av projekt och verksamheter. Vi ser verkligen fram emot att kunna erbjuda mervärde för våra svenska kunder genom detta samarbete.” säger Tuomas Mikkola, CEO hos Silverbucket.

"Vi på Rexor är väldigt glada över att kunna presentera Silverbucket och vårt partnerskap för våra kunder. Under det senaste året har vi sökt efter ett verktyg att kunna integrera med när det gäller resursplanering. Silverbucket erbjuder en förträfflig lösning på detta problem. Verktyget är enkelt att använda och implementeras på väldigt kort tid, kunden ser resultat direkt.", säger Stefan Widén, VD hos Rexor AB.

För mer information:

Silverbucket Oy, CEO Tuomas Mikkola, tel. +358 40 719 2923, tuomas.mikkola@silverbucket.com

Rexor AB, Försäljningschef Sven Hattenhauer, tel. 072-3037100, sven.hattenhauer@rexor.se