Nyhetsarkiv

Lindahl väljer Rexorgruppen

Effektivare arbetssätt och ett utökat samarbete över kontorsgränserna. Det är målet när 250 användare på Advokatfirman Lindahl går över till Rexorgruppens kraftfulla advokatsystem Saturnus.

Lindahl har valt en modern molnbaserad helhetslösning med tidredovisning, ärendehantering, jävskontroll och redovisning. Dessutom ingår kopplingar mot bland andra system för varumärkeshantering, penningtvätt och dokumenthantering.

– Målet med det nya affärssystemet är en effektivare och säkrare lösning som möjliggör bättre analyser och internt samarbete, säger Patrik ben Salem, Head of IT, Advokatfirman Lindahl.

– Mycket glädjande att Sveriges tredje största advokatbyrå vill arbeta med oss – och att valet föll på en helhetslösning av Saturnus, säger Patric Fält, produktchef på Saturnus Advokatsystem. 

Rexorgruppen märker tydligt att allt fler advokatbyråer och konsultföretag vill lägga mer tid på det som betalar fakturorna och mindre tid på administration. 

– Det kräver systemlösningar som är födda i molnet, bygger på spetsteknik och har användarnas behov och önskemål i fokus, säger Stefan Widén, vd för Rexorgruppen.

Lindahl är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer. Byrån har spetskompetens inom bland annat M&A, aktiemarknad, fastigheter bank & finans, immaterialrätt, life science, it & teknik samt tvistlösning.

Analysföretagen Legal 500 och Chambers & Partners rankar advokatfirman Lindahl högt. Så här sammanfattar Legal 500 sina intryck av byråns arbetssätt:

”A practical no-nonsense approach with excellent availability.”