Nyhetsarkiv

Rexor – nu med integrerad dokumenthantering

Återsökning av dokument och mejl – oavsett om du är på kontoret eller befinner dig på resande fot. Mejl sparas, och bilagor till mejl kan sparas i separata mappar. Enkelt att använda egna Officemallar i mallhanteraren. Det är tre av fördelarna med att komplettera Rexor med effektiv och integrerad dokumenthantering.

Rexor är affärssystemet för konsulter. Men det är omöjligt att vara bäst på alla it-lösningar som dagens och morgondagens konsultföretag behöver. Därför erbjuder vi ett ekosystem med andra fullblodsproffs. 

– När det gäller dokumenthantering samarbetar vi med Pergas. Företaget har 25-års erfarenhet av att erbjuda smarta och användarvänliga lösningar på näringslivets och offentliga verksamheters utmaningar inom dokumenthantering, säger
Stefan Widén, vd för Rexor. 

På Pergas kundlista finns både stora och medelstora företag, inklusive advokatbyråer.

– Mjukvaran PDS är knuten till Microsoft Office och Microsoft Office 365; produkter som de allra flesta företag använder. Lösningen är kostnadseffektiv och enkel att använda.

Dokumenthantering integreras i Rexor för de kunder som så önskar. 

– Kunden arbetar som vanligt i Rexor. Dokumenthanteringen märks bara när något ska sparas eller skickas. Den traditionella funktionen Spara i Word och andra program är kompletterad med PDS funktion Spara för att få kopplingen till exempelvis ett projekt eller kund, säger Stefan Widén.