Nyhetsarkiv

Nordisk marknadsledare och flerfaldig Gasell valde Rexor

Sex Gasell-priser för snabbast växande bolag – och vinnare av utmärkelsen IT i vården. Prisskåpet är fullt hos Psykologpartners, Nordens ledande psykologföretag. Det färska samarbetet med Rexor omfattar ett hundratal anställda på sju orter. 

Säg ordet konsultföretag och många ser framför sig en ingenjörsfirma eller en advokatbyrå. 

– Men faktum är att många verksamheter inom vård och omsorg är konsultföretag, säger Stefan Widén, vd för Rexor.

Psykologpartners grundades år 2000 av en grupp psykologstudenter från Linköpings universitet. 

– Sju av grundarna är kvar i bolaget. 

Huvudkontoret finns i Linköping. Psykologpartners har även kontor i Göteborg, Helsingborg, Malmö, Norrköping, Stockholm och Umeå. Kunderna är privatpersoner, företag och offentliga verksamheter.

– Företaget har specialister inom fyra affärsområden: digital, klinisk och pedagogisk psykologi samt organisation och ledarskap.

Psykologpartners ägs till cirka 70 procent av Broviken Gruppen AB. Övriga omkring 30 procent ägs av Psykologpartners medarbetare. 
 
Psykologpartners. Konsultjätten Bengt Dahlgren. Arkitektkontoret Krook & Tjäder – och advokatbyråerna Fylgia, Foyen och Trägårdh. Det är ett axplock av Rexorgruppens nya kunder under de senaste månaderna. 

– Vi märker att fler och fler konsultföretag vill lägga mer tid på det som betalar fakturorna och mindre tid på administration. 

Den andra molngenerationen av Rexor släpptes redan för två år sedan. 

– Det är en klar fördel för oss i kontakter med blivande kunder. Just nu arbetar vi för fullt med version 2.3, säger Stefan Widén.