Nyhetsarkiv

Tillväxt på 15 procent – trots turbulent tid

Ledande arkitektkontoret Krook & Tjäder – och tunga advokatbyråerna Fylgia, Foyen och Trägårdh. Det är ett axplock av våra nya kunder under det gångna året. Glädjande nog ökade Rexorgruppens omsättning med 15 procent.

Drygt hälften av de nya kunderna är teknikkonsulter och runt en tredjedel kommer från advokatbranschen. Resten är arkitektbyråer, teknikkonsulter eller managementkonsulter. Samtliga nya kunder inom det juridiska området tillhör Sveriges 100 största advokatbyråer.

Ringar på vattnet

Det är mycket glädjande att konsultföretag i framkant vill ha ett system i frontlinjen, dels för att dessa verksamheter är ytterst noggranna i valet av affärstöd, dels för att deras beslut ofta leder till ringar på vattnet i respektive bransch. Läs gärna mer om Foyen och Trägårdh Advokatbyrå nedan.

En orsak till det ökade försäljningstrycket är att marknaden börjar skönja en tillvaro efter pandemin; detta trots att coronaviruset inte verkar släppa greppet i första taget.

Ett annat skäl är att allas vår vardag sedan mars 2020 tydligt visat på värdet av att hantera ekonomi och administration i molnet. I dag tillhör det undantagen att samtliga medarbetare är på plats fysiskt på ett kontor – något som ökar behovet av ett högklassigt och flexibelt affärssystem.

2.2 våren 22

Rexor har kunniga kunder. Ett tydligt bevis på det stora engagemanget är alla förslag och önskemål om ny funktionalitet som vi fick in under året.

Är det något vi har lärt oss under mer än tre decenniers arbete med att utveckla
it-system så är det att spetsa öronen när du och andra kunder ger oss era åsikter
och insikter. För den som lyssnar lär sig. Och den som lär sig har möjlighet att
förbättra.

Rent konkret innebär det att alla kunder kommer att kunna ta del av version 2.2 av Rexor/Saturnus under andra kvartalet 2022: vassare, smartare och smidigare.

Jag och kollegerna håller tummarna för att vi kan genomföra användardagar fysiskt i Malmö under maj 2022. I väntan på denna efterlängtade möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter önskar vi dig och alla andra befintliga eller blivande kunder:

God Jul och Gott Nytt år!

Stefan Widén
Vd, Rexorgruppen

PS. Vart tog jultävlingen vägen? Vi fick frågan för någon vecka sedan. Svaret är att den återkommer – i ny skepnad. För vi har insett att de flesta av våra kunders kalendrar är tajta som ålskinn i december. Dessutom haglar jippon, tävlingar och priser inför julen. Därför har vi flyttat tävlingen till kvartal, 2022 – en tid när de flesta ekonomer är inne på slutvarvet av bokslutsarbetet. Så spänn fast säkerhetsbältet, flexa tävlingsmusklerna och höll ögonen öppna på det nya året.