Nyhetsarkiv

Rexor 2 är här – boka in demo

Nu kan du som har erfarenhet av Rexor få en snabbdemo via webben av den andra molngenerationen av affärssystemet för konsulter. Därefter har ditt företag möjlighet att lära känna och testa Rexor 2 i tre veckor. Boka in din demo nedan. Först till kvarn gäller.
 
Alla funktioner tillgängliga på alla skärmar. Stöd för de vanligaste webbläsarna. Betydligt snabbare – och med flera vässade funktioner.

– Till stora delar är det ett nytt system som vi presenterar, säger Stefan Widén, vd för Rexor.

Testa i tre veckor

Introduktionen av Rexor 2 inleds med att intresserade företag bokar in en snabbdemo via nätet.

– Den tar 15–20 minuter och vänder sig till dem som har erfarenhet av Rexor, säger Henrik Brinkhagen, leveransansvarig på Rexor.  

Nästa steg är att under tre veckor använda Rexor 2 i en körbar demomiljö.

– Vi vet av erfarenhet att många användare vill ta del av ny design och vässade funktioner på egen hand och i egen takt. Det är ett utmärkt sätt att lära känna Rexor 2, utan att det egna testandet och klickandet påverkar företagets faktiska siffror och flöden.

Uppgraderingspaket

Det tredje och avslutande steget i introduktionen av Rexor 2 är ett uppgraderingspaket. Det består av bland annat av följande moment:

• Teknisk uppgradering till testmiljö och, längre fram, produktionsmiljö.

• Introduktionsutbildning på cirka två timmar där Rexors medarbetare lyfter fram ny funktionalitet samt berättar om ändrade rutiner och processer.

• Assistans av Rexor vid uppgraderingen. Syftet är att stämma av bokföringen, såsom resultat- och balansräkning samt lagerlista.

Momenten ovan erbjuds till ett fast pris. För kunder som därutöver har anpassad funktionalitet i dagens Rexor tillkommer validering av befintliga kundanpassningar och vid behov justeringar i dessa, så att de följer med in i den nya versionen av Rexor.

Utgångspunkten är att uppgraderingspaketet erbjuds på distans.

– Men om någon vill ha tillgång till en dedikerad konsult för kompletterande utbildning, alternativt ser ett behov av att diskutera i detalj hur användningen av Rexor optimeras, löser vi även det, säger Henrik