Nyhetsarkiv

Rosengrens advokatbyrå valde Rexor/Saturnus till sin verksamhet

Rosengrens Advokatbyrå har 40 anställda, varav flertalet är jurister. Byråns fokus är affärsjuridik och de har kontor i Göteborg, Borås och Varberg.
 
Under 2015 har Rosengrens drivit en intern process med målet att finna ett advokatsystem som motsvarar byråns krav på effektivitet, tillgänglighet och användarvänlighet. Det har också varit viktigt att jobba smartare, både i form av sparad tid och att skapa en ökad tydlighet i det som görs på byrån.
 
Valet föll på Nya Rexor/Saturnus eftersom det erbjuder en hetslösning med tid, ärenden, konkurser och ekonomi. Installationen skall vara klar i sommar.
 
”Vi kände till Saturnus Advokatsystem sedan tidigare, dels på grund av företagets marknadsföring och dels eftersom en av våra medarbetare tidigare har arbetat med Windowsversionen av systemet”, säger Ulf Sahlin, advokat och partner på Rosengrens Advokatbyrå. ”Nya Saturnus erbjuder en helhetslösning så vi kan minimera antalet system. Plus att våra jurister kan välja mellan PC och Mac och att systemet är tillgängligt via mobiler och läsplattor för t.ex. tidrapportering”, fortsätter Ulf.

Motorn i Nya Saturnus är Rexor – ett nyskapande och heltäckande affärssystem för konsulter. Det innebär att Nya Saturnus innehåller betydligt mer än smarta funktioner för jurister. Systemet hanterar allt från ärende till huvudbok och Rosengrens behöver därför inget annat system för att hantera sin administration.

”Det är väldigt roligt att en av Göteborgs mest etablerade advokatbyråer väljer Rexor/Saturnus. Bara på några månader har vi installerat på tio advokatbyråer runt om i landet”, säger Ralph Nordling ansvarig för Rexor/Saturnus i Göteborg.