Nyhetsarkiv

Ekonomi och Företag i Kista 12-13 oktober

Är du intresserad av affärssystem skall du komma till Rexors monter på Ekonomi och Företag i Kista 12-13 oktober. Vi kommer att visa och demonstrera vårt nya och svenskutvecklade system för konsulter och advokater (eller för alla tid- och projektintensiva företag). Nya Rexor bygger på en högre grad av automatisering, nya smarta funktioner, genomtänkt användargränssnitt och fungerar dessutom på alla sorters enheter.

Du kan t.ex. rapportera både tid och utlägg direkt i mobilen efter ett möte och slipper att efterkonstruera vad du gjorde för en-två veckor sedan. Och dina utläggskvitton fotograferar du ”rätt in i systemet”.

Dessutom är menyerna borttagna och istället är systemet designat runt två huvudfunktionaliteter, en jättesmart sök-funktion  och en ”notifiering”. Det gör att man som advokat eller konsult slipper lägga onödig tid på administration och får tid över till sina kunder istället.

Med Rexor söker du i alla tabeller samtidigt oavsett om du vill ha tag på en kund, leverantörsfaktura eller annan transaktion. Så fort du skrivit in de tre första bokstäverna så böjar sökandet.

Den automatiska ”Hjälpredan” talar om vad du skall göra idag, t.ex. attestera en leverantörsfaktura eller tidrapport, godkänna en medarbetare till ett projekt eller att attestera en reseräkning. Varje medarbetare får rätt information vid rätt tidpunkt utan att leta bland en massa menyer.

Kom och hälsa på oss så visar vi dig ännu mer av affärssystemet för konsulter. Vi ses i monter E:10.